mandag 11. juli 2011

S T R I K K

Strikk i Vallgatan, Gøteborg, er verd et besøk - både på nett og i selve butikken. Mine beste strikkepiner i bambus har jeg kjøpt der. Det er en butikk en kan bruke lang tid i, men årets besøk begrenset seg til et raskt sveip og noen virkelig raske snapshots:

Mitt første bilde var av denne stolen som sto som et blikkfang utenfor butikken. Jeg likte at stolen ikke var helt "nedstrikket", men at det berenset seg til en raffinert ramme rundt den rustikke stolen.

Vel inne i butikken var det ikke så mye spennende som jeg håpet på, men jeg har lyst til å strikke en herre-genser og eksemplaret øverst i denne bunken hadde jeg god sans for. Mange går for tiden rundt i hvite, blå og rød Pippi-gensere, men denne i jordfarger var nå veldig fin synes jeg...

Og denne modellen måtte jeg ta med for min egen del (bedre bilde her). Rett før avreisen hjemmefra sorterte jeg alt garnet jeg har spunnet etter farge og tykkelse. Garnet bare ligger og har ingen prosjekter som venter. Planen var nå egentlig å strikke stripete pledd i ulike størrelser, men en jakke som dette ville egne seg godt til en av bunkene.

2 kommentarer:

  1. Fin butikk - jeg har vært innom der de to siste somrene også!

    SvarSlett
  2. Å det blir spennende ja. Gleder meg til å se. Ha ellers en fortsatt fin sommer:-)

    SvarSlett