mandag 25. mai 2009

Filletante er igang..

Endelig litt fiksing og sying på gamle klær... Dette skjørtet har ligget i "bli ny-hyllen" i skapet nå veeeldig lenge. Skjørtet var for langt og tungt og trengte et løft. Jeg burde jo selvfølgelig ha tatt bilde før og etter, men her er det altså bare en dokumentasjon av "etter", så jeg får forklare endringen med ord:
Skjørtet ble rett og slett bare kuttet raskt og greit av med overlocken (som er ny denne våren, Janome Mylock 644). Jeg tok av samme høyden som lommene har, ca 13-14 cm. Øverst på lommene ser du blondekanten skjørtet var pyntet med i nedre kant tidligere. Midt på lommene lot jeg sømmen fra skjørtedelene lage effekt. (Om du klikker på bildet kan du lettere se detaljene) 
Jeg ble glad! Veldig deilig å sette seg til symaskinen, grisle på en drøy halvtime og så ha et nytt plagg det er gøy å ha på. 

3 kommentarer:

  1. Å, jeg synes hele antrekket så flott, naturlig og behagelig ut.

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  3. Så fint! Husker skjørtet fra da det var langt, fint da også- men nå ble det noe annet ;-) Myker opp veldig med blondekanten på lommene, og jeg har sansen for de dekorative overlocksømmene....;-)

    SvarSlett