torsdag 9. april 2009

Enda mer karding, spinning - og strikking

Kardingen har ført til at jeg har fått ryddet opp i fibrene. Jeg har ikke laget nye kardeflak, men frisket opp i gamle flak jeg ikke har likt og dermed ikke hatt lyst til å spinne av. Men disse fargene tiltaler meg, og jeg har to håndteiner pluss rokken igang.. Det røde kardeflaket har allerede blitt et strikketøy. Det er bilde av det nederst i denne posten.

Dette er fra det mørkeste turkise kardeflaket på bildet over. Det var opprinnelig en trist og mørk blanding av grønn C1 fra Hillesvåg blanda med sauesvart villsauull og bare litt blanda sammen. Dette er kjørt flere ganger sammen slik at fargene er godt sammenblanda og jeg har lagt til blått og litt hvitt.

Denne blandinga er ganske mørk. Mye av den sauesvarte villsauulla blanda med litt plommelilla og noe blått.

Den røde fargen her er jeg kanskje mest fornøyd med. Jeg trodde jeg hadde ødelagt siste rest av noe grå villsauull ved å blande inn gult. Det så ut som skikkelig skitten uvaska ull... Ulekkert. Men ved å blande inn en klar rødfarge, burgunder og plommelilla blei dette en farge som gikk rett hjem hos meg. (Om du klikker på bildet tror jeg du får en større utgave som viser spillet og fargen i tråden bedre)

1 kommentar:

  1. Den mørk plommelilla fargen er nydelig! Veldig fine fotografier av arbeidene:-) Mvh Kjersti

    SvarSlett