fredag 14. august 2009

Spinning ved havet

Det var vel bare den lille holmen en kan se i horisonten før Danmark. En fantastisk plass. En litt kald høysommer gjør ingenting når en kan være i slike viker og gjøre noe avslappende.
Her spinner jeg av en ull jeg fikk av ei spinnedame før jeg reiste på ferie. "Romney" heter sauen. En myk og deilig engleaktig ull som jeg blandet med litt silke for å understreke det "fine". Ulla var litt gulere enn silken, så det kom fram et fint nyansespill i tråden. Det blei et flott, litt pusete, men glinsende og mykt garn. Jeg har allerede begynt å strikke en babyvest som er tenkt som en barselspresang.

2 kommentarer:

  1. Ååå-det høres kjempefint ut, det garnet! Kunne godt tenkt megå lære å spinne både med håndtein og rokk. Kanskje håndtein er mest overkommelig og enklest? Gjør ingenting om ting blir buklete og ujevnt. Det tenker eg berre er fint. Finnes det nokken som holder kurs i slikt?

    SvarSlett
  2. Om du kommer til hjemtraktene en eller annen gang samler jeg gjerne sammen til et lite kurs i spinning på håndtein.
    Ikke vanskelig - bare kjekt.

    Ellers veit jeg det holdes kurs i spinning på rokk på Lillehammer hos spinnvilt.no (nettbutikk for spinneutstyr) (veldig kjekke folk).

    SvarSlett