lørdag 14. januar 2012

Ny grå rillegenser

Det ble litt strikking til meg sjøl før desember slo inn med full styrke.
Jeg laget jo en første versjon av denne genseren tidligere i 2011, men den ble for stor med et eget strikket felt forann og bak med "liggende riller". Denne genseren består bare av 4 strikkede deler, og ikke seks slik den første.

Men når det gjelder prosessen i forkant av denne genseren så er det vel feil å si at det bare er en versjon som ligger forann. I virkeligheten er det i tillegg to babygensere som er de første "prøvelappene". Du kan se de her og her. Rart å se hvordan denne formen har surret i hodet ganske lenge etterhvert.

Det ble en liten dråpe forann. Jeg er veldig glad i dråpen i denne hvite genseren som nå bare nesten henger sammen etter MYE bruk.. Dråpen er og gjentatt i den lille gule genseren jeg laget sommeren 2010.
Litt tettere sammenhekling bak enn forann.
Jeg ble fornøyd denne gangen og tror kanskje jeg er klar for å skrive ned mønsteret og strikke den i håndspunnet villsau. (Genseren ligger på Ravelry)

Men så har jeg en vest i hodet (selvfølgelig er i slekt med denne genseren) som må få komme ut ganske snart...

Vi får se hva som kommer først.

1 kommentar:

  1. Nydeleg luftig og lett gensar. Flott halsutringning med dråpe. Blir spennande å sjå den i håndspunne garn. Lukke til med prosjektet :)

    SvarSlett