søndag 11. april 2010

Jammen fint bilde...

Jeg fikk dette bildet av mammaen til babyen som fikk hjertelua og babysurprise-jakka. I tillegg er det jo bildet av skjerfet/teppet som jeg har skrevet om tidligere. Lua har jeg også laget, men den er ikke blogget her. Den ligger på Ravelry for de som har tilgang dit.
Syntes nå iallfall dette bildet måtte få sin plass som et "bevis" på at tingene blir brukt. Og kan en tenke seg noe bedre enn ull på kroppen en tidlig vårdag nede ved sjøen?

9 kommentarer:

 1. Kjempefint bilde !!
  Flotte plagg og alltid kjekt når de blir brukt. Ellers må jeg si jeg har litt lyst til å stjele med meg alle håndteinene dine. hehehe. Kult oppheng !!!

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde, og nydelige plagg!

  SvarSlett
 3. Stemningsfullt ... :) Alt er så fint her inne hos deg ... du er så flink.

  Kristine

  SvarSlett
 4. Nåe... Hvor er den hue (lua ;O)) da fin! Jeg får næsten lyst til at slippe hæklenålene og fatte strikkepindene! Min søster venter en lille pige til august. Måske jeg skulle strikke en lille hjertelua?!
  Skønt billede!

  SvarSlett
 5. Jeg skal hilse alle disse gode kommentarene til fotografen: babyens mor. Men jeg måå si at jeg er ganske fornøyd med det hjerte-bakhodet selv... Det var virkelig en gøy liten ting å strikke!

  SvarSlett
 6. Så flink du er! Vakker hjertelue! Rektor K tipset meg om bloggen din. Gøy å se litt annet enn syprosjekter. Ha en fin vår!

  SvarSlett